София Сентрал Парк


Location: София , България
Type: Office
Area: 10 188 кв.м.

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново” № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина”. Неколкоминутна разходка от комплекса ви отвежда до основни търговски центрове, държавни и обществени институции, посолства и културни паметници.

Сградите изпъкват със своята модерна архитектура, луксозни довършителни работи и отлична инфраструктура. Офис площите са големи и просторни, като предлагат на обитателите възможност сами да организират пространството по свой вкус. Сградите са оборудвани със съвременна телекомуникационна техника, включително високоскоростен интернет, инсталации от последно поколение, система за свеж въздух, централна отоплителна и климатична система. Осигурените услуги съответстват на сгради от клас А – постоянен контрол на сградните системи и инсталации, денонощна охрана и видеонаблюдение. Други площи в сградите са: просторно фоайе с рецепция, магазин за офис материали.

Сграда A: 9-етажна сграда с РЗП 5 311 кв.м.

Сграда Б: 7-етажна сграда с 9 апартамента (РЗП 1 767 кв.м.) и подземни паркинги на три нива и 72 паркоместа(РЗП 3 110 кв.м.)

Мандат на проекта: Собствен, разработен и под управление до 2016 г.