Porsche Centre
Porsche Centre Alfa Business Centre Iztok Tower Burgas Plaza Bulgaria Centre Landmark Centre Sofia Opera Building Varna Landmark Centre Varna Sofia Central Park Retail Park Plovdiv DHL Building

Порше Център

Порше Център е забележителна офис сграда, построена по високи стандарти и с широкообхватен изглед към района около Летище София. Вижте подробности.

Алфа Бизнес Център

Забележителна административна сграда с гъвкаво офис пространство клас А, търговски и складови площи, както и подземни паркинги. Вижте подробности.  

Изток Тауър

Проектиран в уникален и впечатляващ архитектурен стил, Изток Тауър включва 9 надземни и 2 подземни етажа, съдържащи гъвкаво офис пространство клас А. Вижте подробности.  

Бургас Плаза

Проектиран в съответствие с най-добрите международни практики, той се отличава с отлична видимост и лесно придвижване в целия мол на потока от посетители. Подробности.  

България Център

България Център е разположен в един от най-хубавите южни квартали на София. Сградата е лесно достъпна и с добра видимост. Вижте подробности.  

Лендмарк Център София

Лендмарк Център София има отлично разположение – в търговския и административен център на града, точно на най-престижния булевард „Цар Освободител“. Подробности.  

Опера Билдинг Варна

Опера Билдинг Варна е разположена в съседство с Варненската опера с лице към малък площад и парк в центъра на града. Вижте подробности.  

Лендмарк Център Варна

Сградата е стратегически разположена в централната търговска част на Варна и същевременно е на по-малко от 10 минути от международното летище. Вижте подробности.  

София Сентрал Парк

София Сентрал Парк се намира в самото сърце на града – на ул. „Шейново“ № 7, в един от най-престижните и тихи квартали, известен като „Докторската градина“. Вижте подробности.  

Ритейл Парк Пловдив

Първата сграда е наета от BauMax, а втората от други търговски обекти, супермаркет, кафе-ресторант, моден салон, магазини за електроника, спортни облекла, мебели и др. Подробности.  

Сграда DHL

Сградата се намира много близо до летището, на основната пътна артерия, свързваща новия терминал на летището с центъра на града. Вижте подробности